Το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο επιστρέφει  στον Alpha

Αλλαγές προγραμματίζονται από τη νέα χρόνια στα κανάλια καθώς παλιές εκπομπές θα επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια της απογευματινής ζώνης πρόκειται να επιστρέψει.

Ο λόγος για το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο το οποίο θα αρχίσει ξανά να προβάλλεται στη συχνότητα του Alpha.

«Στον Alpha ετοιμάζεται ήδη η επιστροφή του Deal. Ένα παιχνίδι το οποίο αγαπήσαμε όλοι πάρα πολύ μέσα από τον Χρήστο Φερεντίνο, το έχουμε ταυτίσει με αυτόν τον σπουδαίο παρουσιαστή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Alpha θέλει αυτό το παιχνίδι να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Και όχι μόνο το έχουμε ταυτίσει με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά στην απογευματινή ζώνη για χρόνια κυριαρχούσε. Στο άνοιγμα της βαλίτσας παθαίναμε εγκεφαλικά!” ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε την απόφαση αυτή του Alpha λέγοντας: «Είναι πάρα πολύ δίκαιη απόφαση αυτή για τον Χρήστο και για όλη την ομάδα, βέβαια, που δουλεύει για αυτή την εκπομπή. Πραγματικά δεν έπρεπε να έχει αυτή την τύχη ο Χρήστος Φερεντίνος τη φετινή χρονιά. Θα ήταν πάρα πολύ μεγάλη αδικία. Σταμάτησε το παιχνίδι, πήρε ένα άλλο, στρατιώτης, έκανε αυτό που έπρεπε. Από τη στιγμή όμως που είναι κορυφαίος παρουσιαστής και αυτό το παιχνίδι του ταιριάζει τόσο πολύ ήταν πάρα πολύ δίκαιο να παρθεί αυτή η απόφαση».

Μυστήριο επικρατεί ωστόσο γύρω από την τύχη του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει τώρα, το «Πάνω-Κάτω» και αν το «Deal» θα αντικαταστήσει το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ή αν θα προβάλλονται και τα δυο προγράμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *